Valutor:
http://www.flavoursbymandy.se/
 

Bra Produkt Barn Babblarna/Kan-du-göra-spelet 65KKjOb0

  • 985 antal i lager

s.kr250

Qty:
Fler bilder (Klicka på bilden):
Bra Produkt Barn Babblarna/Kan-du-göra-spelet 65KKjOb0

Bra Produkt Barn Babblarna/Kan-du-göra-spelet 65KKjOb0

Babblarnas spel! Ett superkul spel från de populära Babblarna! Ha en lärorik lekstund tillsammans med spelet som innefattar både ord, ljud och rörelser. Ett spel för de allra minsta där de i takt med sin utveckling kan spela på olika nivåer. Här har man roligt samtidigt som man lär sig nya saker. Skratt blandas med allvar när man härmar ljud, rörelser och ord, gör tecken, pekar på färger och sjunger sånger. Man tar små steg på egen han med när som helst be om hjälp från de andra spelarna. Alla barnen spelar tillsammans mot Klonk. Vuxna eller lite äldre barn måste vara med och hjälpe de minsta spelarna.
Antal spelare: 2-4 st
Från 2 årBabblarna är så mycket mer än ett gäng skojiga sötnosar. Babblarna är väl genomtänkt språkträning. Inte bara för att de faktiskt hjälper till i språkutvecklingen, utan för att de gör det utan att man tänker på det. I leken med Babblarna, Babblarnas namn och deras speciella sätt att prata, så utvecklas språket. Den pedagogiska språkträningen riktar sig till barn i tidigt språkutveckling. Babblarna älskas av alla och det fina är att varken barn eller vuxna tänker på att det är just språkträning det handlar om i leken och äventyren i Babblarnas värld.Så säg hej till alla Babblarna och ta med Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddio och Doddo på äventyr! Underbara och roliga för lek och språkträning.

 
RSS produkt Feed :: Bra Produkt Barn Babblarna/Kan-du-göra-spelet 65KKjOb0 Copyright © 2019 http://www.flavoursbymandy.se/